Gavekort

kr 100,00kr 300,00

<h1>Gavekort</h1>

Ønsker du å gi en e-bok som gave til en venn eller noen du kjenner? Kjøp et gavekort for det beløpet du ønsker, og du vil motta en e-post med en kupongkode som tilsvarer beløpet du har betalt. Denne koden kan du sende til den du ønsker å gi gaven til. Koden gir opptil 100% avslag på bøkene til John Slade når de bestilles via denne nettsiden. Det eneste man trenger å gjøre er å skrive inn koden i feltet “kupongkode” og trykke på “Bruk rabattkupong” når man bestiller en e-bok.

Hvis du ønsker å gi bøker i gave til flere personer, må du kjøpe flere kuponger. Hver kupong kan brukes kun av en bruker.

Kategori:

Beskrivelse

Ønsker du å gi en e-bok som gave til en venn eller noen du kjenner? Kjøp et gavekort for det beløpet du ønsker, og du vil motta en e-post med en kupongkode som tilsvarer beløpet du har betalt. Denne koden kan du sende til den du ønsker å gi gaven til. Koden gir avslag på bøkene til John Slade når de bestilles via denne nettsiden. Avslaget tilsvarer beløpet som står på kupongen. Det eneste man trenger å gjøre er å skrive inn koden i feltet “kupongkode” og trykke på “Bruk rabattkupong” når man bestiller en e-bok.

Hvis du ønsker å gi bøker i gave til flere personer, må du kjøpe flere kuponger. Hver kupong kan brukes kun av en bruker.